Един от тримата биячи на Християн Пендиков в Охрид  е

...
Един от тримата биячи на Християн Пендиков в Охрид  е
Коментари Харесай

Един е обвинен за побоя над Християн в Охрид, прокуратурата иска постоянен арест

Един от тримата биячи на Християн Пендиков в Охрид  е с повдигнато обвиняване от прокуратурата. 21-годишният Християн бе пребит  в четвъртък вечерта от трима свои съграждани и получи тежки контузии, поради което бе превозен с наш аероплан до ВМА за лекуване. Засега прокуратурата е повдигнала обвиняване на 24-годишен юноша.

Според формалното известие на държавното обвиняване, в кафе-бар в Охрид, обвиненият е доближил до маса, на която е седял Християн, блъснал го по главата и му споделил: " Не те е позор да се пишеш българин “, и се отдалечил. Няколко часа по-късно, когато Християн излязъл от заведението и вървял към колата си, 24-годишният, дружно с още две други непознати лица, го пресрещнали и нападнали, удряйки го по главата и тялото, като му нанесли тежки телесни повреди, рискови за живота, заяви прокуратурата.

Тя ще изиска от съда в Охрид да дефинира непрекъсната мярка за неотклонение - задържане под стража за 24-годишния мъж.

Според известие на македонското Министерство на вътрешните работи пък излиза наяве, че след подхванати дейности в съгласуваност с прокуратурата, са арестувани охридчаните С.К., С.К. и И.С. " След изцяло документиране на случая и предаването му в прокуратурата в Охрид, ще бъде повдигнато обвиняване ", се твърди в полицейското известие.

Все още няма изясненост дали останалите двама участници в побоя още са арестувани или са освободени. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР